Voor werkgevers

Ben jij als ondernemer op zoek naar goed personeel? Word partner van Baanpakker!

Op zoek naar een nieuwe vaste medewerker of een professional op tijdelijke basis? Baanpakker helpt je snel en effectief met het vinden van het juiste personeel. De wensen van jouw bedrijf staan bij ons centraal. Want alleen dan kunnen we de beste kandidaten vinden die bij jouw bedrijf passen. Door samen te werken met verschillende werkgevers, delen we de kosten en ontstaat er voor iedereen een win-winsituatie.

Waarom personeel zoeken via Baanpakker.nl?

Door partner te worden van Baanpakker ben je verzekerd van goede kandidaten voor jouw vacatures. Wij zorgen dat jouw verwachtingen en die van de (b)aanpakker op elkaar aansluiten. Je geeft het zoekproces volledig uit handen, wat veel tijd en moeite scheelt. HIerdoor kun jij je bezighouden met andere belangrijke zaken.

Dit is hoe Baanpakker werkt

Tijdens een eerste kennismaking maken we een overzicht van de functie-eisen en wensen met betrekking tot de vacature. Met deze profielschets gaan wij aan de slag. Vervolgens presenteren we verschillende (b)aanpakkers die interesse hebben in de functie. Het is dan aan jou om de meest geschikte kandidaat te selecteren en uit te nodigen voor een gesprek.

Zijn er nog vragen?
Wij staan voor je klaar! Stuur ons even een mail of bel ons op 0180 638 190.

Zijn er nog vragen?

Wij staan voor je klaar! Stuur ons even een mail of bel ons op 0180 638 190.